2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Σκόρδα
Κυριακούλης Fresh Market

Κεντρική Λαχαναγορά Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 

Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, η Κυριακούλης Fresh Market είναι γνωστή για την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων της, και τα σκόρδα δεν αποτελούν εξαίρεση. Από το 1996, φροντίζουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας τα πιο αρωματικά και νόστιμα σκόρδα από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τα σκόρδα μας προέρχονται από περιοχές όπως ο Έβρος, η Λάρισα, η Χαλκίδα και η Λακωνία. Αυτές οι περιοχές διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους και την έντονη γεύση των σκόρδων τους, προσφέροντας στους πελάτες μας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Επιπλέον, εισάγουμε επίσης σκόρδα από εξωτερικές αγορές, όπως από την Ισπανία, την Αίγυπτο και την Κίνα. Ακόμα και αυτά τα εισαγόμενα σκόρδα επιλέγονται με προσοχή και προσήλωση στην ποιότητα, εξασφαλίζοντας ότι πληρούν τα υψηλά πρότυπά μας και προσφέρουν τη μοναδική γεύση που αναζητούν οι πελάτες μας.

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
     
 
Υψηλά Πρότυπα

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
     
     
 
Αξιόπιστος Προμηθευτής

Εάν αναζητάτε αξιόπιστο προμηθευτή λαχανικών και φρούτων που να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Κυριακούλης Fresh Market είναι η ιδανική επιλογή σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
 

Επισκεφθείτε μας σήμερα στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και ανακαλύψτε την πλούσια ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των σκόρδων μας. Με την Κυριακούλης Fresh Market, η κάθε συνταγή γίνεται μια απόλαυση γεύσης!

 
     
     
  ΤΗΛ: 2104835251