2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Κυριακούλης Fresh Market
Χονδρικό Εμπόριο Λαχανικών - Κεντρική Λαχαναγορά

Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 

Εδώ και περισσότερα από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία Κυριακούλης Fresh Market έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους εμπόρους λαχανικών και φρούτων στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Από το 1996, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε μανάβικα, λαϊκές αγορές και άλλους εμπόρους εντός της Αττικής, καθώς και στην επαρχία αλλά και νησιά.

Στοχευμένα στην ποιότητα, διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των κύριων προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα και καρπούζια. Ωστόσο, παρέχουμε επίσης μια ποικιλία από φρούτα, όπως πεπόνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, πορτοκάλια και καρύδια, που ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε επίσης στο χονδρικό εμπόριο, εισαγωγές και εξαγωγές λαχανικών και φρούτων, διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις και αγορές τόσο στην επικράτεια της Ελλάδας όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
     
 
Υψηλά Πρότυπα

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
     
     
 
Αξιόπιστος Προμηθευτής

Εάν αναζητάτε αξιόπιστο προμηθευτή λαχανικών και φρούτων που να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Κυριακούλης Fresh Market είναι η ιδανική επιλογή σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να διαπραγματευτείτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.  
     
     
  ΤΗΛ: 2104835251