2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Εποχιακά Προϊόντα
Κυριακούλης Fresh Market

Κεντρική Λαχαναγορά Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 

Στην Κυριακούλης Fresh Market, πιστεύουμε ότι η φύση μας προσφέρει τα καλύτερα δώρα κάθε εποχής. Από το 1996, παρέχουμε στους πελάτες μας εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας από την ελληνική γη, που αποτελούν την κορυφαία επιλογή για όσους επιζητούν τη φρεσκάδα και τη γεύση της φύσης στο τραπέζι τους.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέρουμε γευστικά και δροσερά φρούτα όπως πεπόνια, ροδάκινα, νεκταρίνια και βερύκοκα. Τα φρούτα αυτά είναι γεμάτα από φρεσκάδα και ζουμώδη γεύση, αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, προσφέρουμε τη ζεστασιά και τη γεύση των εποχιακών πορτοκαλιών και καρυδιών. Τα πορτοκάλια μας είναι φρέσκα και γεμάτα με βιταμίνες, προσφέροντας μια φρουτώδη απόλαυση ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ τα καρύδια μας προσφέρουν μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για να απολαύσετε κάθε στιγμή.

Στην Κυριακούλης Fresh Market, είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή των καλύτερων εποχιακών προϊόντων είναι καθοριστικής σημασίας για τη δημιουργία νόστιμων και θρεπτικών γευμάτων. Με τη στήριξή μας, μπορείτε να απολαύσετε την αυθεντική γεύση και τη φυσική φρεσκάδα των εποχιακών προϊόντων όλο το χρόνο.

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
     
 
Υψηλά Πρότυπα

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
     
     
 
Αξιόπιστος Προμηθευτής

Εάν αναζητάτε αξιόπιστο προμηθευτή λαχανικών και φρούτων που να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Κυριακούλης Fresh Market είναι η ιδανική επιλογή σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Εάν αναζητάτε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, επισκεφθείτε μας στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και ανακαλύψτε τη γκάμα μας από επιλεγμένα φρούτα και καρπούζια. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της φύσης με την εγγύηση ποιότητας της Κυριακούλης Fresh Market.  
     
     
  ΤΗΛ: 2104835251