2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Πατάτες
Κυριακούλης Fresh Market

Κεντρική Λαχαναγορά Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 

Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, η Κυριακούλης Fresh Market διαθέτει μια εκλεκτή ποικιλία πατατών που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει στενές σχέσεις με τους καλύτερους παραγωγούς, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Οι πατάτες που εμπορευόμαστε προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ανάλογα με την εποχή που παράγονται. Από την Αχαΐα, την Ηλεία, τη Βοιωτία και τη Χαλκίδα μέχρι την Τρίπολη, τα Βούρβουρα και την Κοζάνη Νευροκόπι, επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες κατάλληλα για κάθε εποχή, προσφέροντας στους πελάτες μας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Επιπλέον, εισάγουμε πατάτες από εξωτερικές αγορές, όπως την Κύπρο, την Αίγυπτο και τη Γαλλία. Με την ίδια προσοχή και επιλογή όπως και με τις ελληνικές πατάτες, εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση ακόμα και από αυτές τις εισαγόμενες ποικιλίες.

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
     
 
Υψηλά Πρότυπα

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
     
     
 
Αξιόπιστος Προμηθευτής

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες πατάτες υψηλής ποιότητας και φρεσκάδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επισκεφθείτε μας σήμερα στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και γεύση των πατατών μας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών σε φρέσκα προϊόντα από την Κυριακούλης Fresh Market.  
     
     
  ΤΗΛ: 2104835251