2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Καρπούζια
Κυριακούλης Fresh Market

Κεντρική Λαχαναγορά Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 

Στην καρδιά της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, η Κυριακούλης Fresh Market φροντίζει να φέρνει στους πελάτες της τα πιο φρέσκα και γευστικά καρπούζια από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας. Με μια πολύχρονη παρουσία στην αγορά, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει εμπειρία και φήμη για την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων της.

Τα καρπούζια μας προέρχονται κυρίως από την Ηλεία, τη Βοιωτία και τη Κρήτη, τρεις περιοχές που διακρίνονται για την ποιότητα και την εξαιρετική γεύση των καρπουζιών τους. Αυτές οι περιοχές παράγουν καρπούζια υψηλής ποιότητας, γεμάτα γεύση και ζουμερότητα, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Με την Κυριακούλης Fresh Market, οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα καρπούζια που προσφέρουμε είναι πάντα φρέσκα και πλούσια σε γεύση. 

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
     
 
Υψηλά Πρότυπα

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
     
     
 
Αξιόπιστος Προμηθευτής

Εάν αναζητάτε αξιόπιστο προμηθευτή λαχανικών και φρούτων που να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Κυριακούλης Fresh Market είναι η ιδανική επιλογή σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
 

Επισκεφθείτε μας στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση και την ποιότητα των καρπουζιών μας. Με την Κυριακούλης Fresh Market, κάθε δροσιστική μπουκιά είναι μια απόλαυση!

 
     
     
  ΤΗΛ: 2104835251