2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 

Κρεμμύδια
Κυριακούλης Fresh Market

Κεντρική Λαχαναγορά Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 

Στην καρδιά της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, η Κυριακούλης Fresh Market φροντίζει να φέρνει στους πελάτες της τα πιο φρέσκα και αρωματικά κρεμμύδια από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με πάνω από είκοσι χρόνια παρουσίας στην αγορά, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει εμπειρία και φήμη για την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Τα κρεμμύδια που εμπορευόμαστε προέρχονται κυρίως από τη Βοιωτία και τη Λακωνία, δύο περιοχές που διακρίνονται για την ποιότητα των κρεμμυδιών τους. Από την άνοιξη έως το τέλος του καλοκαιριού, επιλέγουμε τα καλύτερα κρεμμύδια από αυτές τις περιοχές, προσφέροντας στους πελάτες μας τη μέγιστη γεύση και φρεσκάδα.

Τον χειμώνα, διατηρούμε μια εκτενή αποθήκευση κρεμμυδιών Κοζάνης στις δικές μας εγκαταστάσεις. Αυτή η πρακτική μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας κρεμμύδια υψηλής ποιότητας και γεύσης καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Επιπλέον, εισάγουμε κρεμμύδια και από εξωτερικές αγορές, όπως από την Ινδία και την Αίγυπτο. Με την ίδια προσοχή και προσήλωση στην ποιότητα, εξασφαλίζουμε ότι ακόμα και οι εισαγόμενες ποικιλίες κρεμμυδιών προσφέρουν τη μοναδική γεύση και αρωματικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι πελάτες μας.

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
     
 
Υψηλά Πρότυπα

Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
     
     
 
Αξιόπιστος Προμηθευτής

Εάν αναζητάτε αξιόπιστο προμηθευτή λαχανικών και φρούτων που να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Κυριακούλης Fresh Market είναι η ιδανική επιλογή σας.
 
     
 
 
 
 
 
     
 

Επισκεφθείτε μας σήμερα στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών για να ανακαλύψετε την πλούσια γεύση και την αυθεντική ποιότητα των κρεμμυδιών μας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και τις εισαγόμενες ποικιλίες που διαθέτουμε.

 
     
     
  ΤΗΛ: 2104835251