2104835251 Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, Άγιος Ιωαννης Ρέντης kiriakoulis.fresh@gmail.com
 
 
 
 
 
     
     
  Κυριακούλης Fresh Market
Κεντρική Λαχαναγορά Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική
 
     
  Εδώ και περισσότερα από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία Κυριακούλης Fresh Market έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους εμπόρους λαχανικών και φρούτων στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Από το 1996, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε μανάβικα, λαϊκές αγορές και άλλους εμπόρους εντός της Αττικής, καθώς και στην επαρχία αλλά και νησιά.

Στοχευμένα στην ποιότητα, διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των κύριων προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα και καρπούζια. Ωστόσο, παρέχουμε επίσης μια ποικιλία από φρούτα, όπως πεπόνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, πορτοκάλια και καρύδια, που ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
   
 
 
 
 
 
     
  Εποχιακά Προϊόντα

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέρουμε γευστικά και δροσερά φρούτα όπως πεπόνια, ροδάκινα, νεκταρίνια και βερύκοκα. Τα φρούτα αυτά είναι γεμάτα από φρεσκάδα και ζουμώδη γεύση, αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
  Φρέσκα Προϊόντα

Στοχευμένα στην ποιότητα, διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των κύριων προϊόντων όπως πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα και καρπούζια. 
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  Υψηλά Πρότυπα
 
Στην Κυριακούλης Fresh Market, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, προσφέροντας φρέσκα, θρεπτικά και νόστιμα προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση με υψηλή διατροφική αξία.
 
 
  Αξιόπιστος Προμηθευτής
 
Εάν αναζητάτε αξιόπιστο προμηθευτή λαχανικών και φρούτων που να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Κυριακούλης Fresh Market είναι η ιδανική επιλογή σας.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εάν αναζητάτε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, επισκεφθείτε μας στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και ανακαλύψτε τη γκάμα μας από επιλεγμένα φρούτα και καρπούζια. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της φύσης με την εγγύηση ποιότητας της Κυριακούλης Fresh Market.